Friday, 6 September 2013

[PERWADAHterkini]Ketua Program Pengajian Akidah dan Agama bertukar tangan


Assalamualaikum w.b.t

Jawatan bagi Ketua Program bagi Pengajian Akidah dan Agama telah pun diputuskan. Maka secara rasminya Professor Madya Dr Kamaluddin Nurdin Marjuni al-Bugisi mengisi kekosongan yang ditinggalkan oleh Ustaz Wan Mohd Fazrul Azdi B. Wan Razali yang sedang menyambung PhD nya di UKM.


Ustaz Wan Mohd Fazrul Azdi Bin Wan Razali


Maka berbesar hatilah kami dengan pelantikan ini. Dapat juga berbincang singkat tadi bersama Ayahanda baru berkenaan misi dan rancangan beliau bagi pelajar Akidah dan Agama. Kami seluruh ahli keluarga besar PERWADAH mengucapkan Mabruk dan Tahniah atas perlantikan ini dan berbesar hati serta akan sama2 mengerah tenaga membantu mana yang termampu bagi menjayakan dasar2 PERWADAH. 

 
Prof. Madya Dr. Kamaluddin Nurdin Marjuni
Berikut adalah CV bagi Prof. Madya Dr. Kamaluddin Nurdin Marjuni[Klik Disini]
 
Maka berbesar hatilah kami dengan pelantikan ini. Dapat juga berbincang singkat tadi bersama Ayahanda baru berkenaan misi dan rancangan beliau bagi pelajar Akidah dan Agama. Kami seluruh ahli keluarga besar PERWADAH mengucapkan Mabruk dan Tahniah atas perlantikan ini dan berbesar hati serta akan sama2 mengerah tenaga membantu mana yang termampu bagi menjayakan dasar-dasar PERWADAH.

 
"Akidah Jitu Ummat Berpadu"

Mohamad Hakimi Bin Mohamed Salleh,
Presiden,
PERWADAH sesi 2012/2013.
Fakulti Kepimpinan Dan Pengurusan,
Univerisiti Sains Islam Malaysia

No comments:

Post a Comment

 
All right reserved to Persatuan Mahasiswa Pengajian Akidah Dan Agama. Template by Perwadah USIM